Από το 1995, με μεράκι και αγάπη για την παράδοση, παρασκευάζουμε

Γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες λικέρ σιρόπια σάλτσες τουρσιά αρωματικά ξύδια και λάδια λιαστή ντομάτα μπομπονιέρες  γλυκό του κουταλιού συνθέσεις δώρων. Επίσης παρασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προιόντων, βιολογικο γλυκό του κουταλιού, βιολογικες  μαρμελάδες και σιρόπια με την πιστοποίηση του Ινστιτούτου ελέγχου βιολογικών προιόντων Βιοελλάς. Τέλος προιόντα με φρουκτόζη για διαβητικούς όπως γλυκά του κουταλιού για διαβητικούς και μαρμελάδες για διαβητικούς.

Οικοτεχνία Σπιτικό
Όροι Χρήσης   ©1995-2013 <<Σπιτικό>> www.tospitiko.com - tospitiko@yahoo.gr
βιολογικά γλυκά βιολογικό γλυκό βιολογικές μαρμελάδες

Αρχική  Προϊόντα  Καταστήματα  Αγορές χονδρικής  Συνταγές  Ιστορικό  Επικοινωνία  Χρήσιμοι δεσμοί

Αρχικήροϊόντα-Καταστήματα-Αγορές χονδρικής-Συνταγές-Ιστορικό-Επικοινωνία

  Βιολογικά προιόντα

  Προιόντα για διαβητικούς-δίαιτα

  Παραδοσιακά προιόντα

  Μπομπονιέρες - Δώρα

  Delicatessen


βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα

Πληροφορίες για τα Βιολογικά Προιόντα

βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογικές μαρμελάδες βιολογική  μαρμελάδα

Τα προιόντα μας για διαβητικούς και δίαιτα:

rss

Λίστα με όλα μας τους καρπούς

βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού παραδοσιακά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογική μαρμελάδα παιδιά διαβητικούς

Τα γλυκά κουταλιού Σπιτικό για διαβητικούς και δίαιτα είναι προιόντα υψηλής ποιότητας, περιέχουν ολόκληρα φρούτα αλλά και μεγάλα κομμάτια τους. Η ποιότητα τους φαίνεται από την γεύση τους και το ιδιαίτερο άρωμα του κάθε φρούτου που διατηρείται ζωντανό και έχουν επίσης ένα πλήρες και φωτεινό χρώμα.

Χρησιμοποιούμε φυσικές μεθόδους συντήρησης όπως βρασμό, χωρίς αρωματικές και χρωστικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά τηρώντας απόλυτα τους κανόνες υγιεινής, ακολουθώντας παράλληλα την παραδοσιακή συνταγή.
Έρευνες έχουν δείξει ότι στους φλοιούς των φρούτων περιέχονται αντιοξειδωτικά. Επίσης ανακουφίζουν από την δυσκοιλιότητα αλλά και τον πονόλαιμο. Τα γλυκά κουταλιού περιέχουν φυσικά σάκχαρα τα οποία είναι πιο επωφελή από εκείνα που συναντάμε στα περισσότερα γλυκά και είναι αναμφισβήτητα υγιέστερα καθώς περιέχει βιταμίνες και αντιοξειδωτικά από τα φρούτα! Επίσης δεν περιέχουν λιπαρά οπότε δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό με χοληστερίνη.

Τα γλυκά του κουταλιού για διαβητικούς και δίαιτα Σπιτικό έχουν λιγότερες θερμίδες.

Περιέχουν φρουκτόζη αντί της κοινής ζάχαρης η οποία είναι το πιο γλυκό σάκχαρο και γι’ αυτό απαιτείται μικρότερη ποσότητα σε σχέση με τη ζάχαρη, ώστε να δώσει την ίδια γλυκιά γεύση. Προέρχεται από την επεξεργασία των φρούτων. Eίναι λευκή, σε μορφή κρυστάλλων. Έχει μικρότερο γλυκαιμικό δείκτη από την μαύρη και λευκή ζάχαρη. Αυτό σημαίνει ότι έχει αργή απορρόφηση και κατά συνέπεια, δεν προκαλεί έγκριση ινσουλίνης και δεν επηρεάζει τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα (σύμφωνα με έρευνες).

Τα γλυκά του κουταλιού Σπιτικό για διαβητικούς και δίαιτα κυκλοφορούν σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων!

Τα παραπάνω τα καθιστούν απολύτως κατάλληλα για την διατροφή των παιδιών!!


Γλυκά κουταλιού χωρίς ζάχαρη για παιδιά