Αρχικήροϊόντα-Καταστήματα-Αγορές χονδρικής-Συνταγές-Ιστορικό-Επικοινωνία

Πληροφορίες για τα Βιολογικά Προιόντα

γλυκά κουταλιού γλυκό κουταλιού παραδοσιακά γλυκά μαρμελάδες

Λίστα με όλα μας τους καρπούς

βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού παραδοσιακά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογική μαρμελάδα παιδιά διαβητικούς

Bιολογικά γλυκά του κουταλιού

Βιολογικές μαρμελάδες

Βιολογικά σιρόπια

Γλυκά κουταλιού για διαβητικούς και δίαιτα

Μαρμελάδες για διαβητικούς και δίαιτα

Παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού

Παραδοσιακές μαρμελάδες

Παραδοσιακά σιρόπια

Υποβρύχιο γλυκό του κουταλιού

Παραδοσιακά λικέρ

Μπομπονιέρες γλυκά για γάμο

Δώρα για γιορτές

Επαγγελματικά δώρα

Κυδωνόπαστο

Σάλτσες

Τουρσί ανάμικτο

Αρωματικό ξύδι

Αρωματικό λάδι

Λιαστή ντομάτα

Φυστίκια τύπου Αιγίνης

Χωριάτικο σαπούνι

Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο

Έξτρα παρθένο συμβατικό ελαιόλαδο

Βιολογικά γλυκά του κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογικές μαρμελάδες βιολογικά γλυκά βιολογικά σιρόπια βιολογικό σιρόπι βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες Γλυκά κουταλιού για διαβητικούς μαρμελάδες για διαβητικούς βιολογικά Μαρμελάδες για διαβητικούς γλυκά κουταλιού για διαβητικούς γλυκά για διαβητικούς Γλυκά του κουταλιού παραδοσιακά γλυκά βιολογικά γλυκό κουταλιού Μαρμελάδες παραδοσιακές παραδοσικά γλυκά κουταλιού βιολογικά γλυκά παραδοσιακά σιρόπια γλυκά κουταλιού βιολογικά γλυκά για διαβητικούς Υποβρυχιο γλυκο κουταλιου γλυκά βιολογικά  γλυκά κουταλιού παραδοσιακά λικέρ παραδοσιακό λικέρ βιολογικά γλυκά του κουταλιού Μπομπονιέρες γλυκά μπομπονιέρα γλυκό για γάμο βαπτίσια βιολογικές μπομπονιέρες Γλυκά δωρα για γιορτες γλυκά του κουταλιού βιολογικά γλυκά Χωριάτικο σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο βιολογικά γλυκά του κουταλιού Ξηροί καρποί φυστίκι αιγίνης βιολογικά γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες Λιαστή ντομάτα παραδοσιακή χειροποίητη λιαστή ντομάτα βιολογικά γλυκά Αρωματικά λάδια αρωματικό λάδι χειροποίητα παραδοσιακά λάδια βιολογικά γλυκά Αρωματικά ξύδια αρωματικό ξύδι χειροποίητα παραδοσιακά ξύδια γλυκά Τουρσιά ανάμικτα τουρσί χειροποίητα παραδοσιακά βιολογικά γλυκά προιόντα Σάλτσες γλυκά του κουταλιού χειροποίητα βιολογικά γλυκά μαρμελάδες βιολογικές Κυδωνόπαστο γλυκό γλυκά κυδωνοπαστάκια παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού Επαγγελματικά γλυκά δώρα βιολογικά γλυκά μαρμελάδες για διαβητικούς Βιολογικές μαρμελάδες βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο Αρωματικά λάδια αρωματικό λάδι χειροποίητα παραδοσιακά λάδια βιολογικά γλυκά

Οι μαρμελάδες για διαβητικούς και δίαιτα Σπιτικό, είναι προιόντα υψηλής ποιότητας,  περιέχουν φρούτα λιωμένα αλλά και ολόκληρα κομμάτια. Η ποιότητα τους φαίνεται από την γεύση τους και το ιδιαίτερη άρωμα του κάθε φρούτου που διατηρείται ζωντανό και έχουν επίσης ένα πλήρες και φωτεινό χρώμα.

Χρησιμοποιούμε φυσικές μεθόδους συντήρησης όπως βρασμό, χωρίς αρωματικές και χρωστικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά τηρώντας απόλυτα τους κανόνες υγιεινής.

Για να προετοιμαστεί η μαρμελάδα, κόβουμε το φρούτο, το πιέζουμε και ύστερα το ανακατεύουμε με ένα μείγμα ζάχαρης ώστε να ενεργοποιηθούν οι πηκτίνες του. Ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή συνταγή, το προϊόν που προκύπτει μετά από το βρασμό είναι η πραγματική μαρμελάδα, που στη συνέχεια σφραγίζεται καλά σε γυάλινα δοχεία και διατηρείται κλειστή ακόμα και για 2 χρόνια.
Παραλλαγές της μαρμελάδας γίνονται με την χρήση της φλούδας του φρούτου συνήθως των εσπεριδοειδών. Ο φλοιός προσθέτει μια ελαφρώς ξινόπικρη γεύση στην μαρμελάδα που οφείλεται στη σύστασή του. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σε μαρμελάδες εσπεριδοειδών.
Έρευνες έχουν δείξει ότι η πηκτίνη των φρούτων εμποδίζει την ανάπτυξη όγκων, ενώ παράλληλα στους φλοιούς περιέχονται αντιοξειδωτικά. Επίσης ανακουφίζει από την δυσκοιλιότητα αλλά και τον πονόλαιμο. Η μαρμελάδα περιέχει φυσικά σάκχαρα τα οποία είναι πιο επωφελή από εκείνα που συναντάμε στα περισσότερα γλυκά και είναι αναμφισβήτητα υγιέστερη καθώς περιέχει βιταμίνες και αντιοξειδωτικά από τα φρούτα! Επίσης δεν περιέχει λιπαρά οπότε δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με χοληστερίνη.

Οι μαρμελάδες για διαβητικούς και δίαιτα έχουν λιγότερες θερμίδες, επειδή περιέχουν φρουκτόζη αντί της κοινής ζάχαρης η οποία είναι το πιο γλυκό σάκχαρο και γι’ αυτό και απαιτείται μικρότερη ποσότητα σε σχέση με τη ζάχαρη, ώστε να δώσει την ίδια γλυκιά γεύση. Προέρχεται από την επεξεργασία των φρούτων. Eίναι λευκή, σε μορφή κρυστάλλων. Η φρουκτόζη έχει μικρότερο γλυκαιμικό δείκτη από την μαύρη και λευκή ζάχαρη. Αυτό σημαίνει ότι έχει αργή απορρόφηση και κατά συνέπεια, δεν προκαλεί έκκριση ινσουλίνης και δεν επηρεάζει τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα (σύμφωνα με μελέτες).

Οι μαρμελάδες μας για διαβητικούς και δίαιτα κυκλοφορούν σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων!

Τα παραπάνω τις καθιστούν απολύτως κατάλληλες για την διατροφή των παιδιών!!


Mαρμελάδες χωρίς ζάχαρη για παιδιά

Όροι Χρήσης ©1995-2010 <<Σπιτικό>> www.tospitiko.com -tospitiko@yahoo.gr

Αρχική  Προϊόντα  Καταστήματα  Αγορές χονδρικής  Συνταγές  Ιστορικό  Επικοινωνία  Χρήσιμοι δεσμοί

Από το 1995, με μεράκι και αγάπη για την παράδοση, παρασκευάζουμε

Γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες λικέρ σιρόπια σάλτσες τουρσιά αρωματικά ξύδια και λάδια λιαστή ντομάτα μπομπονιέρες  γλυκό του κουταλιού συνθέσεις δώρων. Επίσης παρασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προιόντων, βιολογικό γλυκό του κουταλιού, βιολογικές  μαρμελάδες και σιρόπια με την πιστοποίηση του Ινστιτούτου ελέγχου βιολογικών προιόντων Βιοελλάς. Τέλος προιόντα με φρουκτόζη για διαβητικούς όπως γλυκά του κουταλιού για διαβητικούς και μαρμελάδες για διαβητικούς.

Οικοτεχνία Σπιτικό

βιολογικά γλυκά βιολογικό γλυκό βιολογική μαρμελάδα rss