Αρχικήροϊόντα-Καταστήματα-Αγορές χονδρικής-Συνταγές-Ιστορικό-Επικοινωνία

Πληροφορίες για τα Βιολογικά Προιόντα

γλυκά κουταλιού γλυκό κουταλιού παραδοσιακά γλυκά μαρμελάδες

Λίστα με όλα μας τους καρπούς

βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού παραδοσιακά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογική μαρμελάδα παιδιά διαβητικούς

Bιολογικά γλυκά του κουταλιού

Βιολογικές μαρμελάδες

Βιολογικά σιρόπια

Γλυκά κουταλιού για διαβητικούς και δίαιτα

Μαρμελάδες για διαβητικούς και δίαιτα

Παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού

Παραδοσιακές μαρμελάδες

Παραδοσιακά σιρόπια

Υποβρύχιο γλυκό του κουταλιού

Παραδοσιακά λικέρ

Μπομπονιέρες γλυκά για γάμο

Δώρα για γιορτές

Επαγγελματικά δώρα

Κυδωνόπαστο

Σάλτσες

Τουρσί ανάμικτο

Αρωματικό ξύδι

Αρωματικό λάδι

Λιαστή ντομάτα

Φυστίκια τύπου Αιγίνης

Χωριάτικο σαπούνι

Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο

Έξτρα παρθένο συμβατικό ελαιόλαδο

Βιολογικά γλυκά του κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογικές μαρμελάδες βιολογικά γλυκά βιολογικά σιρόπια βιολογικό σιρόπι βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες Γλυκά κουταλιού για διαβητικούς μαρμελάδες για διαβητικούς βιολογικά Μαρμελάδες για διαβητικούς γλυκά κουταλιού για διαβητικούς γλυκά για διαβητικούς Γλυκά του κουταλιού παραδοσιακά γλυκά βιολογικά γλυκό κουταλιού Μαρμελάδες παραδοσιακές παραδοσικά γλυκά κουταλιού βιολογικά γλυκά παραδοσιακά σιρόπια γλυκά κουταλιού βιολογικά γλυκά για διαβητικούς Υποβρυχιο γλυκο κουταλιου γλυκά βιολογικά  γλυκά κουταλιού παραδοσιακά λικέρ παραδοσιακό λικέρ βιολογικά γλυκά του κουταλιού Μπομπονιέρες γλυκά μπομπονιέρα γλυκό για γάμο βαπτίσια βιολογικές μπομπονιέρες Γλυκά δωρα για γιορτες γλυκά του κουταλιού βιολογικά γλυκά Χωριάτικο σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο βιολογικά γλυκά του κουταλιού Ξηροί καρποί φυστίκι αιγίνης βιολογικά γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες Λιαστή ντομάτα παραδοσιακή χειροποίητη λιαστή ντομάτα βιολογικά γλυκά Αρωματικά λάδια αρωματικό λάδι χειροποίητα παραδοσιακά λάδια βιολογικά γλυκά Αρωματικά ξύδια αρωματικό ξύδι χειροποίητα παραδοσιακά ξύδια γλυκά Τουρσιά ανάμικτα τουρσί χειροποίητα παραδοσιακά βιολογικά γλυκά προιόντα Σάλτσες γλυκά του κουταλιού χειροποίητα βιολογικά γλυκά μαρμελάδες βιολογικές Κυδωνόπαστο γλυκό γλυκά κυδωνοπαστάκια παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού Επαγγελματικά γλυκά δώρα βιολογικά γλυκά μαρμελάδες για διαβητικούς Βιολογικές μαρμελάδες βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο Αρωματικά λάδια αρωματικό λάδι χειροποίητα παραδοσιακά λάδια βιολογικά γλυκά

Κράνα

Τα κράνα αποτελούν πηγή αντιοξειδωτικών πολυφαινολών , με πιθανά οφέλη για το καρδιαγγειακό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα , και ως αντικαρκινικοί παράγοντες .Για παράδειγμα, για in-vitro κύτταρα του καρκίνου του προστάτη. Παρά το γεγονός ότι πολυφαινόλες έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές επιδράσεις in vitro , μπορούν να ενεργούν ως προ-οξειδωτικά σε άλλους.

Ο χυμός τους περιέχει ένα χημικό συστατικό, με υψηλό μοριακό βάρος μη dializable υλικό (NDM), το οποίο είναι σε θέση να διακόπτει ή ακόμη και αντιστρέφει τον σχηματισμό πλάκας από τον Streptococcus mutans παθογόνων παραγόντων που προκαλούν τερηδόνα. Επίσης παρουσιάζουν αποτελεσματικότητα.

Είναι άφθονες πηγές των φλαβονοειδών, όπως προανθοκυανιδίνες , φλαβονόλες και ανθοκυανιδίνες  Οι ενώσεις αυτές έχουν δείξει υπόσχεση ως αντικαρκινικοί παραγόντες σε in vitro μελέτες. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητά τους στους ανθρώπους δεν έχει αποδειχθεί, και μπορεί να περιορίζεται από την κακή απορρόφηση από τα κύτταρα και από ταχεία απομάκρυνση από το αίμα.

Από το 2002, έχει υπάρξει μια αυξανόμενη εστίαση στον εν δυνάμει ρόλο των πολυφαινολικών συστατικών στην πρόληψη διαφόρων μορφών καρκίνου. Σε μια  μελέτη που σε σύγκριση  κράνων με είκοσι άλλα φρούτα, είχαν το μεγαλύτερο ποσοστό τόσο των ελεύθερων και ολικών φαινολών, με κόκκινα σταφύλια σε μια απόμακρη δεύτερη θέση. Έχουν αντιπηκτικές του ιδιότητες και μπορεί να μειώσει τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και το ποσό της οδοντικής πλάκας που προκαλούν τα βακτηρίδια του στόματος, έτσι είναι μια προφύλαξη για την ουλίτιδα .

Περιέχει επίσης μηλικό οξύ .

Υπάρχει ενδεχόμενο όφελος από την κατανάλωση χυμού μούρων κατά των βακτηριακών λοιμώξεων στο ουροποιητικό σύστημα . Η έρευνα δείχνει ότι μια επίδραση εμφανίζεται από ένα συστατικό του χυμού αναστέλλοντας βακτηριακή προσκόλληση στην ουροδόχο κύστη και την ουρήθρα .

Αν και πολλά υποσχόμενη για την αντιβακτηριακή δραστηριότητα, η μακροχρόνια κατανάλωση χυμού κράνων δεν έχει αποδειχθεί ότι μειώνει λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος στο σύνολό των πλυθησμών. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμένα στοιχεία για τις ευεργετικές επιδράσεις έναντι λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος στις γυναίκες. Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι έχουν ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα, τη μείωση του στρες. Παρόμοιες αιτήσεις δεν έχουν επιτυχώς αποδειχθεί σε άλλες κλινικές δοκιμές για την κατανάλωση χυμού μούρων ή δισκίων από τα άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού που συνδέονται με την ουροδόχο κύστη καθετηριασμό , νευρογενούς κύστης ή σπάνια κατά την ούρηση , οποιαδήποτε από τις οποίες μπορεί να σχετίζονται με αυξημένη ευαισθησία σε βακτηριακές λοιμώξεις.

Λίγα λόγια για το κράνo

επόμενο

Λίστα με φρούτα και λαχανικά

προηγούμενο

Όλα τα προιόντα Σπιτικό από κράνα

Από το 1995, με μεράκι και αγάπη για την παράδοση, παρασκευάζουμε

Γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες λικέρ σιρόπια σάλτσες τουρσιά αρωματικά ξύδια και λάδια λιαστή ντομάτα μπομπονιέρες  γλυκό του κουταλιού συνθέσεις δώρων. Επίσης παρασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προιόντων, βιολογικο γλυκό του κουταλιού, βιολογικες  μαρμελάδες και σιρόπια με την πιστοποίηση του Ινστιτούτου ελέγχου βιολογικών προιόντων Βιοελλάς. Τέλος προιόντα με φρουκτόζη για διαβητικούς όπως γλυκά του κουταλιού για διαβητικούς και μαρμελάδες για διαβητικούς.

Οικοτεχνία Σπιτικό

Όροι Χρήσης ©1995-2013 <<Σπιτικό>> www.tospitiko.com - tospitiko@yahoo.gr
English

Αρχική  Προϊόντα  Καταστήματα  Αγορές χονδρικής  Συνταγές  Ιστορικό  Επικοινωνία  Χρήσιμοι δεσμοί

rss