Από το 1995, με μεράκι και αγάπη για την παράδοση, παρασκευάζουμε

Γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες λικέρ σιρόπια σάλτσες τουρσιά αρωματικά ξύδια και λάδια λιαστή ντομάτα μπομπονιέρες  γλυκό του κουταλιού συνθέσεις δώρων. Επίσης παρασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προιόντων, βιολογικο γλυκό του κουταλιού, βιολογικες  μαρμελάδες και σιρόπια με την πιστοποίηση του Ινστιτούτου ελέγχου βιολογικών προιόντων Βιοελλάς. Τέλος προιόντα με φρουκτόζη για διαβητικούς όπως γλυκά του κουταλιού για διαβητικούς και μαρμελάδες για διαβητικούς.

Οικοτεχνία Σπιτικό
Όροι Χρήσης   ©1995-2013 <<Σπιτικό>> www.tospitiko.com - tospitiko@yahoo.gr
βιολογικά γλυκά βιολογικό γλυκό βιολογικές μαρμελάδες

Αρχική  Προϊόντα  Καταστήματα  Αγορές χονδρικής  Συνταγές  Ιστορικό  Επικοινωνία  Χρήσιμοι δεσμοί

Αρχικήροϊόντα-Καταστήματα-Αγορές χονδρικής-Συνταγές-Ιστορικό-Επικοινωνία

  Βιολογικά προιόντα

  Προιόντα για διαβητικούς-δίαιτα

  Παραδοσιακά προιόντα

  Μπομπονιέρες - Δώρα

  Delicatessen


βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα

Πληροφορίες για τα Βιολογικά Προιόντα

βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογικές μαρμελάδες βιολογική  μαρμελάδα

Τα προιόντα μας για διαβητικούς και δίαιτα:

rss

Λίστα με όλα μας τους καρπούς

βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού παραδοσιακά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογική μαρμελάδα παιδιά διαβητικούς

Θα χρειαστείτε:


Εκτέλεση:

  Τα πορτοκάλια μας πρέπει να είναι μεγάλα και χονδρόφλουδα. Τα πλένουμε λίγο και τα τρίβουμε στον τρίφτη καλά, κατόπιν τα βράζουμε ολόκληρα μέχρι να μαλακώσουν έτσι ώστε όταν τα τρυπήσουμε με ένα πιρούνι να πέφτει το φρούτο. Αφού τα ρίξουμε σε κρύο νερό και τα σουρώσουμε κόβουμε τα πορτοκάλια μας σε 8 φετούλες

 Έπειτα  τοποθετούμε τις φέτες με την φλούδα κάτω και την ψίχα προς τα πάνω, ρίχνουμε ακολούθως την φρουκτόζη και συνεχίζουμε εναλλάξ. Τις αφήνουμε για 8 ώρες τουλάχιστον.

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα όλα τα υγρά που έχουν αφήσει τα πορτοκάλια, την φρουκτόζη που μπορεί να μην έχει λιώσει και τις φέτες και  βράζουμε σε σιγανή φωτιά για να μην κολλήσουν,  κατόπιν δυναμώνουμε την φωτιά ξαφρίζουμε προσεκτικά ,περιμένουμε να δέσει το γλυκό μας κάπως, όχι τέλεια και κατεβάζουμε αφήνοντας τα φρούτα μέσα στο σιρόπι τους.

Την επόμενη μέρα βράζουμε το γλυκό μέχρι να δέσει κανονικά, λίγο πριν το δέσιμο ρίχνουμε το λεμόνι και αφήνουμε να πάρει μια δυο βράσεις.

Αμέσως ρίχνουμε το γλυκό σε γυάλινα αποστειρωμένα βάζα, κλείνουμε καλά, τα γυρνάμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν.

Σημείωση: Για να διαπιστώσουμε ότι το γλυκό μας έχει δέσει, παίρνουμε σε ένα πιατάκι λίγο σιρόπι, το κρυώνουμε στο ψυγείο και στάζουμε με το κουταλάκι μας σε μια στεγνή επιφάνεια μια σταγόνα, εάν σχηματιστεί μια μπαλίτσα σαν μαργαριτάρι το γλυκό μας είναι έτοιμο.


Καλή Επιτυχία!!

Συνταγή για γλυκό κουταλιού πορτοκάλι για διαβητικούς και δίαιτα

προηγούμενη συνταγή

επόμενη συνταγή

Όλα τα προιόντα Σπιτικό από πορτοκάλι

Συνταγές για γλυκά κουταλιού

για διαβητικούς και δίαιτα