Από το 1995, με μεράκι και αγάπη για την παράδοση, παρασκευάζουμε

Γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες λικέρ σιρόπια σάλτσες τουρσιά αρωματικά ξύδια και λάδια λιαστή ντομάτα μπομπονιέρες  γλυκό του κουταλιού συνθέσεις δώρων. Επίσης παρασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προιόντων, βιολογικο γλυκό του κουταλιού, βιολογικες  μαρμελάδες και σιρόπια με την πιστοποίηση του Ινστιτούτου ελέγχου βιολογικών προιόντων Βιοελλάς. Τέλος προιόντα με φρουκτόζη για διαβητικούς όπως γλυκά του κουταλιού για διαβητικούς και μαρμελάδες για διαβητικούς.

Οικοτεχνία Σπιτικό
Όροι Χρήσης   ©1995-2013 <<Σπιτικό>> www.tospitiko.com - tospitiko@yahoo.gr
βιολογικά γλυκά βιολογικό γλυκό βιολογικές μαρμελάδες

Αρχική  Προϊόντα  Καταστήματα  Αγορές χονδρικής  Συνταγές  Ιστορικό  Επικοινωνία  Χρήσιμοι δεσμοί

Αρχικήροϊόντα-Καταστήματα-Αγορές χονδρικής-Συνταγές-Ιστορικό-Επικοινωνία

  Βιολογικά προιόντα

  Προιόντα για διαβητικούς-δίαιτα

  Παραδοσιακά προιόντα

  Μπομπονιέρες - Δώρα

  Delicatessen


βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογική μαρμελάδα

Πληροφορίες για τα Βιολογικά Προιόντα

βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογικές μαρμελάδες βιολογική  μαρμελάδα

Τα προιόντα μας για διαβητικούς και δίαιτα:

rss

Λίστα με όλα μας τους καρπούς

βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού παραδοσιακά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογική μαρμελάδα παιδιά διαβητικούς

Θα χρειαστείτε:


Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε από τα μαυραδάκια και τα κοτσανάκια τους τα μανταρίνια μας.

Με ένα ειδικό εργαλείο που τρυπάμε τα συκαλάκια, τρυπάμε τα μανταρινάκια μας στη θέση του κοτσανιού έτσι ώστε να τρυπηθούν οι φετούλες στο κέντρο τους μια-μία ώστε να μην μας σουρώσουν κατά την διαδικασία του δεσίματος του γλυκού μας.  

Σε μπόλικο νερό τώρα βράζουμε τα μανταρίνια μας αρκετά, όχι όμως να μας λιώσουν.

Αφαιρούμε τα μανταρινάκια με μια τρυπητή κουτάλα και τα ρίχνουμε σε κρύο νερό για λίγη ώρα και έπειτα τα στραγγίζουμε από τα νερά.

Καρφώνουμε ένα γαρίφαλλο στο κάθε μανταρινάκι. Στρώνουμε τώρα  σε μια πήλινη λεκάνη τα μανταρίνια μας  τα σκεπάζουμε με την ζάχαρη, με αυτή την διαδικασία η ζάχαρη θα λειώσει βγάζοντας τα υγρά των φρούτων. Μετά από 8-10 ώρες βράζουμε για πέντε λεπτά το ζουμί και την ζάχαρη, όση δεν έχει λιώσει σιγά σιγά και κατόπιν  ρίχνουμε τα μανταρινάκια και δυναμώνουμε την φωτιά μας για δέκα λεπτά ακόμα. Σβήνουμε την φωτιά  και αφήνουμε ένα 24ωρο τα μανταρίνια μέσα στο σιρόπι τους.

Ξαναβράζουμε το γλυκό μας σε δυνατή φωτιά μέχρι να δέσει κανονικά, ρίχνουμε  το λεμόνι και αφήνουμε να πάρουν μια δυο βράσεις.

Αμέσως ρίχνουμε το γλυκό σε γυάλινα αποστειρωμένα βάζα, κλείνουμε καλά και τα γυρνάμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν.

Σημείωση: Για να διαπιστώσουμε ότι το γλυκό μας έχει δέσει, παίρνουμε σε ένα πιατάκι λίγο σιρόπι, το κρυώνουμε στο ψυγείο και στάζουμε με το κουταλάκι μας σε μια στεγνή επιφάνεια μια σταγόνα, εάν σχηματιστεί μια μπαλίτσα σαν μαργαριτάρι το γλυκό μας είναι έτοιμο.


Καλή Επιτυχία!!

Συνταγή για γλυκό κουταλιού μανταρίνι για διαβητικούς και δίαιτα

προηγούμενη συνταγή

επόμενη συνταγή

Όλα τα προιόντα Σπιτικό από μανταρίνι

Συνταγές για γλυκά κουταλιού

για διαβητικούς και δίαιτα