Αρχικήροϊόντα-Καταστήματα-Αγορές χονδρικής-Συνταγές-Ιστορικό-Επικοινωνία

Πληροφορίες για τα Βιολογικά Προιόντα

γλυκά κουταλιού γλυκό κουταλιού παραδοσιακά γλυκά μαρμελάδες

Λίστα με όλα μας τους καρπούς

βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού παραδοσιακά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες βιολογική μαρμελάδα παιδιά διαβητικούς

Bιολογικά γλυκά του κουταλιού

Βιολογικές μαρμελάδες

Βιολογικά σιρόπια

Γλυκά κουταλιού για διαβητικούς και δίαιτα

Μαρμελάδες για διαβητικούς και δίαιτα

Παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού

Παραδοσιακές μαρμελάδες

Παραδοσιακά σιρόπια

Υποβρύχιο γλυκό του κουταλιού

Παραδοσιακά λικέρ

Μπομπονιέρες γλυκά για γάμο

Δώρα για γιορτές

Επαγγελματικά δώρα

Κυδωνόπαστο

Σάλτσες

Τουρσί ανάμικτο

Αρωματικό ξύδι

Αρωματικό λάδι

Λιαστή ντομάτα

Φυστίκια τύπου Αιγίνης

Χωριάτικο σαπούνι

Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο

Έξτρα παρθένο συμβατικό ελαιόλαδο

Βιολογικά γλυκά του κουταλιού βιολογικό γλυκό κουταλιού βιολογικές μαρμελάδες βιολογικά γλυκά βιολογικά σιρόπια βιολογικό σιρόπι βιολογικά γλυκά βιολογικές μαρμελάδες Γλυκά κουταλιού για διαβητικούς μαρμελάδες για διαβητικούς βιολογικά Μαρμελάδες για διαβητικούς γλυκά κουταλιού για διαβητικούς γλυκά για διαβητικούς Γλυκά του κουταλιού παραδοσιακά γλυκά βιολογικά γλυκό κουταλιού Μαρμελάδες παραδοσιακές παραδοσικά γλυκά κουταλιού βιολογικά γλυκά παραδοσιακά σιρόπια γλυκά κουταλιού βιολογικά γλυκά για διαβητικούς Υποβρυχιο γλυκο κουταλιου γλυκά βιολογικά  γλυκά κουταλιού παραδοσιακά λικέρ παραδοσιακό λικέρ βιολογικά γλυκά του κουταλιού Μπομπονιέρες γλυκά μπομπονιέρα γλυκό για γάμο βαπτίσια βιολογικές μπομπονιέρες Γλυκά δωρα για γιορτες γλυκά του κουταλιού βιολογικά γλυκά Χωριάτικο σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο βιολογικά γλυκά του κουταλιού Ξηροί καρποί φυστίκι αιγίνης βιολογικά γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες Λιαστή ντομάτα παραδοσιακή χειροποίητη λιαστή ντομάτα βιολογικά γλυκά Αρωματικά λάδια αρωματικό λάδι χειροποίητα παραδοσιακά λάδια βιολογικά γλυκά Αρωματικά ξύδια αρωματικό ξύδι χειροποίητα παραδοσιακά ξύδια γλυκά Τουρσιά ανάμικτα τουρσί χειροποίητα παραδοσιακά βιολογικά γλυκά προιόντα Σάλτσες γλυκά του κουταλιού χειροποίητα βιολογικά γλυκά μαρμελάδες βιολογικές Κυδωνόπαστο γλυκό γλυκά κυδωνοπαστάκια παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού Επαγγελματικά γλυκά δώρα βιολογικά γλυκά μαρμελάδες για διαβητικούς Βιολογικές μαρμελάδες βιολογική μαρμελάδα βιολογικά γλυκά κουταλιού βιολογικό γλυκό Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο Αρωματικά λάδια αρωματικό λάδι χειροποίητα παραδοσιακά λάδια βιολογικά γλυκά

Θα χρειαστείτε:

(για το νεράντζι)

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα νεράντζια στον τρίφτη και αφαιρούμε τις φλούδες. Έπειτα τις κόβουμε σε φέτες και τις τυλίγουμε σε ρολό στηρίζοντας τες με οδοντογλυφίδες και τις βράζουμε με μπόλικο νερό μέχρι να πέφτουν από το πιρούνι όταν τις τρυπάμε. Σουρώνουμε τα νεράντζια μας και τα ρίχνουμε σε κρύο νερό και αφήνουμε αρκετή ώρα. Εμείς επιλέξαμε να μην ξενερώνουμε πολύ τα νεράντζια μας για να διατηρήσουν την ιδιαιτερότητά τους.  

Απλώνουμε τα κομμάτια σε μια πετσέτα να στραγγίσουν, βγάζοντας μία μία τις οδοντογλυφίδες.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό και την ζάχαρη για 5 λεπτά, ρίχνουμε τις φέτες, αφήνουμε να πάρουν 2 βράσεις και κατεβάζουμε από την φωτιά αφήνοντας τις φλούδες μας μέσα στο σιρόπι τους.

Την άλλη μέρα σε δυνατή φωτιά ξαναβράζουμε το γλυκό μας μέχρι να δέσει καλά, ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι και το αφήνουμε να πάρει δύο βράσεις.

Θα χρειαστείτε:

(για το γκρέιπ φρουτ)

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα γκρέιπ φρουτ  στον τρίφτη και αφαιρούμε τις φλούδες. Έπειτα τις κόβουμε σε φέτες και τις τυλίγουμε σε ρολό στηρίζοντας τες με οδοντογλυφίδες  και τις βράζουμε με μπόλικο νερό μέχρι να πέφτουν από το πιρούνι όταν τις τρυπάμε. Σουρώνουμε τα γκρέιπ φρουτ μας και τα ρίχνουμε σε κρύο νερό και αφήνουμε αρκετή ώρα. Εμείς επιλέξαμε να μην ξενερώνουμε πολύ τα γκρέιπ φρουτ μας για να διατηρήσουν την ιδιαιτερότητά τους.  

Απλώνουμε τα κομμάτια σε μια πετσέτα να στραγγίσουν, βγάζοντας μία μία τις οδοντογλυφίδες.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό και την ζάχαρη για 5 λεπτά, ρίχνουμε τις φέτες, αφήνουμε να πάρουν 2 βράσεις και κατεβάζουμε από την φωτιά αφήνοντας τις φλούδες μας μέσα στο σιρόπι τους. .

Την άλλη μέρα σε δυνατή φωτιά ξαναβράζουμε το γλυκό μας μέχρι να δέσει καλά, ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι και το αφήνουμε να πάρει δύο  βράσεις.

Θα χρειαστείτε:

(για το περγαμόντο)

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα περγαμόντα στον τρίφτη και αφαιρούμε τις φλούδες, τις κόβουμε σε φέτες 6-8 όσο μεγάλες θέλουμε και τις τυλίγουμε σε ρολό στερεώνοντάς τες με μία οδοντογλυφίδα, κατόπιν βράζουμε σε μπόλικο νερό να μαλακώσουν ,χωρίς να λειώσουν. Σουρώνουμε προσεκτικά και τις ρίχνουμε σε κρύο νερό. Φροντίζουμε να μην ξενερώσουμε πολύ τα περγαμόντα για να διατηρήσουν το ιδιαίτερο άρωμα τους.

Απλώνουμε τις φέτες σε μια πετσέτα να στραγγίσουν, αφού τους αφαιρέσουμε τις οδοντογλυφίδες

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό και την ζάχαρη για 5 λεπτά, ρίχνουμε τις φέτες δυναμώνοντας την φωτιά, αφήνουμε να δέσουν αρκετά  και κατεβάζουμε από την φωτιά αφήνοντας τις φλούδες μας μέσα στο σιρόπι τους.

Την άλλη μέρα σε δυνατή φωτιά ξαναβράζουμε το γλυκό μας μέχρι να δέσει καλά, ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι και το αφήνουμε να πάρει δύο βράσεις.

Στην συνέχεια και αφού φροντίσουμε όλες οι κατσαρόλες μας να τελειώσουν μαζί, για να είναι όλες το ίδιο καυτές, εμφιαλώνουμε σε αποστειρωμένα βάζα γυρνώντας τα ανάποδα μέχρι να κρυώσουν.

Σημείωση: Για να διαπιστώσουμε ότι το γλυκό μας έχει δέσει, παίρνουμε σε ένα πιατάκι λίγο σιρόπι, το κρυώνουμε στο ψυγείο και στάζουμε με το κουταλάκι μας σε μια στεγνή επιφάνεια μια σταγόνα, εάν σχηματιστεί μια μπαλίτσα σαν μαργαριτάρι το γλυκό μας είναι έτοιμο.


Καλή Επιτυχία!!

Συνταγή για γλυκό κουταλιού κοκτέιλ

προηγούμενη συνταγή

επόμενη συνταγή

Συνταγές για γλυκά κουταλιού

Όλα τα προιόντα Σπιτικό από γκρέιπ φρουτ

Όλα τα προιόντα Σπιτικό από νεράντζι

Όλα τα προιόντα Σπιτικό από περγαμόντο

Οικοτεχνία Σπιτικό

Όροι Χρήσης ©1995-2013<<Σπιτικό>> www.tospitiko.com - tospitiko@yahoo.gr
βιολογικά γλυκά βιολογικό γλυκό βιολογική μαρμελάδα

Αρχική  Προϊόντα  Καταστήματα  Αγορές χονδρικής  Συνταγές  Ιστορικό  Επικοινωνία  Χρήσιμοι δεσμοί

Από το 1995, με μεράκι και αγάπη για την παράδοση, παρασκευάζουμε

Γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες λικέρ σιρόπια σάλτσες τουρσιά αρωματικά ξύδια και λάδια λιαστή ντομάτα μπομπονιέρες  γλυκό του κουταλιού συνθέσεις δώρων. Επίσης παρασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προιόντων, βιολογικο γλυκό του κουταλιού, βιολογικες  μαρμελάδες και σιρόπια με την πιστοποίηση του Ινστιτούτου ελέγχου βιολογικών προιόντων Βιοελλάς. Τέλος προιόντα με φρουκτόζη για διαβητικούς όπως γλυκά του κουταλιού για διαβητικούς και μαρμελάδες για διαβητικούς.

rss